Kongressinformation i Nässjö

Kongressombudet Anna Franzén har skrivit ett inlägg om sitt besök på Socialdemokraterna i Nässjös årsmöte. Önskar ni få information om kongressdelegationens arbete? Ta kontakt med något av ombuden.

Igår hade Socialdemokraterna i Nässjö årsmöte och jag var på plats för att berätta om förberedelserna inför kongressen. Jag berättade om inriktningen för kongressen och partistyrelsens förslag till politiska riktlinjer med särskilt fokus på mina temaområden ”Sammanhållning för ökad trygghet” och ”Samarbete för gemensam säkerhet”.

Jag fick också frågor om hur det går för länets motioner samt vilka frågor som är huvudprioriterade för vår delegation. Att medlemmar ute i våra kommuner tar del av arbetet inför kongressen är viktigt men också roligt för mig som ombud.

// Anna Franzén, kongressombud från Nässjö

facebook Twitter Email