Reflektion från plena

Sitter och lyssnar på föredragande för avsnittet ”Kunskap gör Sverige starkare, elever ska lära  sig mer”.

Under tiden har jag skrivit manus till en motion från Jönköping ”Digitalkulturinstitution”. Jönköpings delegationen kommer att bifalla första att-satsen och hoppas få stöd från resten av kongressombuden.

Digitalkulturinstitution är viktigt för oss, vi är en rörelse som ser de nya folkrörelserna runt om oss. Vi behöver anamma de trender och uttryck som växer fram i vår samtid.

Vidare så tycker jag att det här med kongress är roligt och bildande. I mina två temagrupper som jag suttit i har varit inspirerande och visar att vårt parti verkligen är inlyssnande och levererar därefter.

Gårdagen var intensiv och när jag la mig så hade jag inga problem med att somna.

Kudden var så skön, och när klockan ringde imorse, hade jag gärna sett att möjlighet till ytterligare timmars sömn. Men så är det att vara på kongress, det hör liksom till. Får sova när jag kommer hem.

Lunchen. I dag var pocherad torsk men ack så salt så nu dricker jag vatten. Nu är Adrian Ericson uppe i talarstolen, pratar om just kompetensförsörjning. Temat är nu ”Fler möjligheter att studera vidare” mycket bra.

facebook Twitter Email